Speeltoestellen voor speelparken of speeltuinen

Een speelpark of speeltuin inrichten? Bijvoorbeeld voor een school of kinderdagverblijf, een vakantiepark of pretpark? Of bijvoorbeeld voor een ziekenhuis, winkelcentrum, restaurant of hotel? Dan moet je bij Van Tasie zijn. Wij bedenken en produceren belevingsgerichte houten speeltoestellen en speelplekken. Sterker nog, we maken complete inspirerende speelplekken die de fantasie van kinderen stimuleren.

Belevingsgerichte speeltoestellen

Terwijl kinderen klimmen en klauteren in de Wentelwiek, gaan ze misschien wel op reis naar de maan. En van het Reishuis kunnen ze zomaar een bakkerswinkel maken waar je de lekkerste appeltaart kunt eten. Bekijk de eindeloze mogelijkheden die onze speeltoestellen bieden. Bij de toestellen maken wij ook bijpassende achterwanden. Heb je een Trektor, dan kun je een achterwand kiezen van een lieflijk weiland met dieren (maar je eigen fantasieachtergrond is ook mogelijk!). En ook de ondergronden en accessoires kun je in dezelfde sfeer kiezen, zoals een melkbus of strobaal. Juist door speeltoestellen te combineren met achterwanden, ondergronden en accessoires, maak je zelfs van de meest grijze omgeving een complete speelplek die bol staat van de beleving. Perfect voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches

Ons aanbod in fantasierijke speeltoestellen