Unieke speeltoestellen voor campings en recreatieparken

Wil je jouw camping uitbreiden met een speelplek voor kinderen? Of werk je bij een recreatiepark en zoek je een inspirerende speelplek die zeker in de smaak zal vallen bij jonge kinderen? Kies voor een speelomgeving van Van Tasie! Wij bedenken en leveren unieke speeltoestellen in een bijpassende omgeving waarbij het kinderbrein wordt geprikkeld.

Speeltoestellen met achterwanden, ondergronden en accessoires

De speeltoestellen en speelplekken van Van Tasie worden speciaal ontworpen om de fantasie te stimuleren. Hoe wij dit precies doen? Volgens ons zijn speeltoestellen niet compleet zonder een bijpassende achterwand, ondergrond en in het thema passende accessoires. Kies je bijvoorbeeld voor de Trektor, dan kun je hier een achtergrond van een boerderij bij plaatsen en kiezen voor accessoires zoals een strobaal, kip of gans. Doordat we de beleving centraal stellen in onze speelplekken, kunnen kinderen zich inleven in het thema. Eindeloos speelplezier gegarandeerd! 

Bekijk onze inspirerende speeltoestellen

Bij Van Tasie beschikken we over een mooie collectie van handgemaakte speeltoestellen van hout. Bekijk hier het overzicht met onze beschikbare toestellen. Al deze speelplekken zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Benieuwd hoe een speelplek van Van Tasie er in jouw ruimte uitziet? Op onze website kun je een foto van de ruimte uploaden, waarna wij die foto terugsturen met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Dan zie je met eigen ogen hoe inspirerend zo'n speelplek is als hij gerealiseerd is.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches