Een speeltuin inrichting waarin fantasie tot leven komt

Een professionele speeltuin inrichten? Bij Van Tasie ben je aan het juiste adres om de speeltuin van een school, restaurant, camping, tuincentrum of kinderdagverblijf op een professionele manier te laten inrichten door mensen met passie en kennis van zaken.

Wij spelen graag spelletjes, maar wel professioneel!

Een speeltuin is een plek van vantasie, kinderen kunnen er in een veilige omgeving lachen, spelen en leren. Om dit speelplezier te garanderen dienen de speeltoestellen van topkwaliteit te zijn en voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten. Bij Van Tasie ben je als organisatie gegarandeerd van  de mooiste houten speeltoestellen, klimrekken en speelhuisjes in een totaalomgeving die de vantasie van kinderen stimuleert.

Belevingsgerichte speeltuin op maat

Terwijl kinderen klimmen en klauteren in de Wentelwiek, gaan ze misschien wel op reis naar de maan. En van het Reishuis kunnen ze zomaar een bakkerswinkel maken waar je de lekkerste appeltaart kunt eten. Bekijk de eindeloze mogelijkheden die onze speeltoestellen bieden. Bij de toestellen maken wij ook bijpassende achterwanden. Heb je een Trektor, dan kun je een achterwand kiezen van een lieflijk weiland met dieren (maar je eigen fantasieachtergrond is ook mogelijk!). En ook de ondergronden en accessoires kun je in dezelfde sfeer kiezen, zoals een melkbus of strobaal. Juist door speeltoestellen te combineren met achterwanden, ondergronden en accessoires, maak je zelfs van de meest grijze omgeving een complete speelplek die bol staat van de beleving. Perfect voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches

Ons aanbod in fantasierijke speeltoestellen