Terug

Wentelwiek

Houten speeltoestel met klimrek

Zo gaat de molen, de molen, de molen … In de Wentelwiek veranderen kinderen in professionele molenaars. Zie hoe ze van graan meel maken!

Productnummer : 29561
Soort : Indoor/outdoor Speeltoestel
Prijs : € 2.250,- Af fabriek, excl. montage en excl. 21% BTW
* Prijswijzigingen voorbehouden

Specificaties downloaden

Nog aantrekkelijker als pakket

Nog aantrekkelijker als pakket

De Van Tasie producten zijn ook beschikbaar als pakket: verschillende toestellen, accessoires, een ondergrond en achterwanden, die samen een inspirerende combinatie vormen. Vraag naar de mogelijkheden - en de aantrekkelijke prijzen.

Geen losse wipkip maar een totaalbeleving

Het stimuleren van de fantasie is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Daarom vormen de speelplekken van Van Tasie een unieke totaalbeleving, ontworpen om de fantasie van alle kanten te prikkelen. Wij geloven niet in een geïsoleerde wipkip: juist de combinatie van speeltoestellen met accessoires, achterwanden en een ondergrond maakt de beleving compleet.

Nieuwe achterwand? Nieuwe speelplek!

De achterwanden van Van Tasie kun je eenvoudig vervangen. Wij bieden regelmatig nieuwe achterwanden in onze collectie aan. Daarmee geef je je speelplek een compleet nieuwe beleving. En de oude achterwand is makkelijk op te slaan: zo kun je steeds meer variëren en vaker wisselende speelplekken bieden. Trouwens, als je zelf een afbeelding hebt die je als achtergrond wilt gebruiken, dan kunnen wij daar ook voor zorgen.