Belevingsgerichte speeltoestellen voor kinderdagverblijven

Van Tasie verhuurt unieke speelplekken afgestemd op diverse thema’s. Deze zijn al beschikbaar vanaf €119 inclusief BTW per maand! De speeltoestellen van Van Tasie zijn op 6 november te zien op het event Kinderopvang Live in de ReeHorst Ede. Stuur vóór 3 november een mail naar lex@vantasie.nl en maak kans op toegangskaarten voor dit evenement!

Huur een wisselende speelplek voor kinderdagverblijven

Een thematische speelhoek is een geweldige manier om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren en te begeleiden. Bij Van Tasie ontwerpen en leveren wij speelplekken die de fantasie prikkelen. Onze speelplekken staan garant voor jarenlang speelplezier. Speciaal voor kinderdagverblijven leveren wij speelplekken die regelmatig gewisseld kunnen worden en afgestemd zijn op uw unieke ruimte en sfeer.

Onderdelen speelplek

Onze speelplekken bestaan uit de volgende onderdelen:

  • één of meerdere speeltoestellen, aangepast aan het thema;
  • achter- en zijwanden. Vastgemaakt met een gepatenteerd bevestigingssysteem, waardoor ze in een handomdraai door andere achtergronden vervangen kunnen worden;
  • accessoires als hekjes, boerderijdieren en zitjes;
  • ondergronden, want met kunstgras wordt de speelhoek afgemaakt;
  • themakoffer met inrichtings- en speelmateriaal. Ook hier is de inhoud uiteraard volledig afgestemd op het thema.

Vanzelfsprekend heeft u er geen omkijken naar; wij brengen, monteren en wisselen de speelplek.

Prijzen en thema’s

De prijs is afhankelijk van het aantal gewenste onderdelen en het aantal m2. Bijvoorbeeld voor het boerderijthema (foto hierboven) betaalt u € 119 inclusief BTW per maand met een contractduur van minimaal één jaar. Bijdrage in de installatiekosten is eenmalig € 249 inclusief BTW. Bijdrage per themawisseling vanaf € 99 inclusief BTW.

Deze speelplek bestaat dan uit:

  • reiswagen (vast)
  • kunstgras ondergrond 10m2 (vast)
  • achterwand 6 m2 (wisselbaar)
  • één hekje en drie zitjes en tafeltje (wisselbaar)
  • themakist met inhoud (wisselbaar)

Met onze speeltoestellen en vele achtergronden komen vele thema’s tot leven. Uiteraard zijn uw wensen uniek. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en maken dan voor u een uniek voorstel.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches

Ons aanbod in fantasierijke speeltoestellen