Over ons

Lex Hubert en Maarten de Bruijn zijn de drijvende krachten achter Van Tasie. Hieronder een ultrakorte kennismaking en meer informatie.

Lex Hubert

Lex Hubert

Lex Hubert (1968) is ondernemer in hart en nieren. Na zijn studie fiscaal recht werkte hij een aantal jaren voor een gerenommeerd belastingadvieskantoor. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en in de jaren negentig begon hij zijn eigen kantoor. Samen met een accountant bouwde hij een bloeiende praktijk op. Inmiddels is Lex nog slechts parttime aan het kantoor verbonden om alleen zijn beste klanten te kunnen adviseren.

Op deze manier kan hij zich bezighouden met meer tastbare zaken en de rest van zijn tijd volledig aan Van Tasie besteden. Samen met ontwerper Maarten de Bruijn bedacht hij de speelplekken van Van Tasie om de verbeeldingskracht van kinderen zo veel mogelijk te stimuleren

Maarten de Bruijn

Maarten de Bruijn

Maarten de Bruijn (1965) bouwde in zijn jeugd heel wat hutten en karren waarmee hij, in het bos waar hij opgroeide, urenlang kon spelen. Jaren later ontwierp hij zijn eigen supersportwagen en richtte het automerk Spyker op. Nog steeds kan hij zich goed verplaatsen in hoe leuk en spannend spelen kan zijn. Heel leerzaam voor het leven later.

Met deze achtergrond werkt Maarten met veel plezier samen met Lex Hubert om fantastische speelplekken te creëren.

Hoe we werken

De eerste ideeën ontstaan altijd vanuit onze passie voor inspirerende speelplekken. Daarbij stellen we onszelf vragen zoals 'Kun je dit idee duurzaam uitvoeren?' 'Is het authentiek?' 'Hoe origineel is dit?' Ook proberen we altijd een soort totaalbeleving te creëren, die past in een sfeervolle omgeving met een eigen thema. En natuurlijk willen we altijd, dat het je fantasie prikkelt. 

Na brainstorm, inspiratie en idee is de volgende stap vaak een schets. En als die schets net zo leuk is als het idee, maken we er een prototype van. Als onze klanten het product dan net zo leuk vinden als wij, werken we het prototype technisch uit. Dan komen er werktekeningen waar alles in staat, tot en met het laatste moertje en boutje.

Dan leggen we de hele zaak voor aan de keurende instantie. En pas als die het heeft goedgekeurd, nemen we het speeltoestel op in het assortiment van Van Tasie. Overigens is IJreka hierbij onze partner door dik en dun, die de productie voor zijn rekening neemt en de contacten met de keuringsinstantie regelt. 

   

Voorwaarden

Download hier onze voorwaarden. Of, zoals ze officieel heten, de Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden Van Tasie B.V.

We helpen je graag verder

Wil je iets vragen of bestellen? Of heb je een suggestie of een goed idee? Laat het weten. Dan kunnen we elkaar verder helpen.