Outdoor: professionele speeltoestellen voor buiten

Stel, je bent op zoek naar een origineel en professioneel speeltoestel voor buiten. Bestand tegen regen, sneeuw en zonlicht. En dan liefst niet de geijkte wipkip of het klimrek. Dan ben je bij Van Tasie aan het juiste adres. Wij maken belevingsgerichte buitenspeeltoestellen en speelplekken voor scholen, kinderdagverblijven, vakantieparken, pretparken, ziekenhuizen en instellingen met wachtruimtes, winkelcentra, restaurants en hotels.

Inspirerende en belevingsberichte speeltoestellen

Onze houten speeltoestellen en speelplekken zijn speciaal ontwikkeld om de fantasie van kinderen te stimuleren. De beleving staat centraal: kinderen worden volop geïnspireerd om hun verbeelding te gebruiken. Ze zijn allemaal geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Combineren: achterwanden, ondergronden en accessoires

Bij Van Tasie vinden we een geïsoleerd speeltoestel eigenlijk een gemiste kans. De fantasie wordt pas echt gestimuleerd, als de hele speelplek een en hetzelfde thema heeft. Daarom bieden wij ook achterwanden die goed passen bij de toestellen. Kies je bijvoorbeeld de Trektor als speeltoestel, dan hebben wij daar een achterwand bij van een lieflijk weiland met dieren. En daar passen dan ook weer ondergronden en accessoires bij, zoals een melkbus of strobaal.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches

Ons aanbod in fantasierijke outdoor speeltoestellen