Ook voor binnen: professionele indoor speeltoestellen

Als je op zoek bent naar een origineel en professioneel indoor speeltoestel - en dan niet de standaard ballenbak - dan begrijpen we bij Van Tasie precies wat je bedoelt. Wij bedenken en leveren belevingsgerichte speeltoestellen van hout. Sterker nog, we maken complete inspirerende speelplekken die de fantasie van kinderen stimuleren. We geloven namelijk in de totaalbeleving. Dus geen geïsoleerde speeltoestellen, maar een samenhangend geheel van toestel, achterwand, ondergrond en accessoires. Allemaal geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Wij leveren deze speeltoestellen en speelplekken aan scholen, kinderdagverblijven, vakantieparken en toeristische (dag)attracties, instellingen met wachtruimtes, winkelcentra, restaurants, hotels en meer.

Inspirerende speelplekken maken de beleving compleet

Naast speeltoestellen vind je bij Van Tasie bijpassende achterwanden. Zo hebben we bij de Trektor een achterwand van een lieflijk weiland met dieren. En om de beleving compleet te maken kun je verder kiezen uit ondergronden en accessoires die hierbij aansluiten, zoals een melkbus of een strobaal. Juist die combinatie van toestellen met achterwanden, ondergronden en accessoires maakt de beleving compleet.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches

Ons aanbod in fantasierijke indoor speeltoestellen