Fantasierijke speeltoestellen voor de horeca

Heb je een horecabedrijf, zoals een hotel, eetcafé of restaurant? Dan komen hier vaak gezinnen met jonge kinderen. Hoe zorg je voor vermaak en animatie voor deze kinderen? Met de speeltoestellen van Van Tasie zit je goed: kinderen kunnen hierin urenlang klimmen, klauteren en spelen! Bij Van Tasie bedenken en produceren we belevingsgerichte houten speeltoestellen en speelplekken. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Belevingsgerichte speeltoestellen

De speeltoestellen van Van Tasie zijn complete speelplekken die de fantasie van kinderen stimuleren. Wij vinden een geïsoleerd speeltoestel namelijk een gemiste kans. Als een speelplek uit diverse op elkaar afgestemde onderdelen bestaat, wordt het kinderbrein nóg meer geprikkeld. Daarom bieden wij naast speeltoestellen ook bijpassende achterwanden, ondergronden en accessoires aan. Kies je bijvoorbeeld voor de Wentelwiek als speeltoestel, dan hebben we daar een oer-Hollandse achterwand bij. Hier kun je dan ook ondergronden en accessoires bij kiezen, zoals een melkbus of strobaal. Deze aanvullende producten zijn gemakkelijk te vervangen en hebben bovendien een prima prijs. Zo creëer je tegen beperkte meerkosten een speelruimte met een heel andere sfeer en beleving. 

Houten speeltoestellen met verantwoorde materialen

Elk houten speeltoestel van Van Tasie wordt met de hand gemaakt. Dit wordt gedaan door een gerenommeerde speeltoestellenfabrikant uit Twente. Bij deze fabrikant hebben ze oog voor milieuvriendelijkheid en maken ze gebruik van verantwoorde materialen als duurzaam hout uit Hongarije. Daarnaast zijn onze speeltoestellen gekeurd door bevoegde autoriteiten en voldoen ze aan alle veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart onze speeltoestellen in jouw horecazaak plaatsen!

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches