De inspirerende speeltoestellen van Van Tasie

Niet alle kinderen hebben even veel fantasie, maar elk kind kan z'n fantasie leren gebruiken. De houten speeltoestellen en speelplekken van Van Tasie dagen de fantasie uit en stimuleren de verbeeldingskracht. Terwijl ze klimmen en klauteren in de Wentelwiek, gaan ze misschien wel op reis naar de maan. En het Reishuis kan zomaar een bakkerswinkel worden waar je de lekkerste appeltaart kunt eten. Je kunt alles verzinnen, als je maar geïnspireerd raakt.

Combineren: achterwanden, ondergronden en accessoires

Een geïsoleerd speeltoestel? Dat vinden we bij Van Tasie eigenlijk een gemiste kans. De fantasie wordt pas echt gestimuleerd, als een hele speelplek een en hetzelfde thema heeft. Daarom bieden wij ook verschillende achterwanden die goed passen bij de toestellen. Kies je bijvoorbeeld de molen als speeltoestel, dan hebben wij daar een oer-Hollandse achterwand bij. En daar passen dan ook weer ondergronden en accessoires bij, zoals een melkbus of strobaal. We ontwerpen trouwens continu nieuwe achterwanden voor onze speelconcepten, dus hou onze website in de gaten. Kies je liever voor een fantasieachtergrond of een eigen ontwerp? Dan kan dat natuurlijk ook.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches

Ons aanbod in fantasierijke speeltoestellen