De houten speeltoestellen van Van Tasie

Hout is populair. En dat geldt ook voor houten speeltoestellen. Ook zijn veel speeltoestellen van hout milieuvriendelijk en duurzaam. Maar daarnaast hebben de houten speeltoestellen bij Van Tasie een extra eigenschap: ze zijn speciaal ontwikkeld om de fantasie van kinderen te stimuleren. Daarom noemen we het belevingsgerichte speeltoestellen.

Duurzaam hout uit Hongarije

Voor onze speeltoestellen gebruiken we hoofdzakelijk Robinia, het duurzaamste hout dat in ons klimaat voorkomt. Dit hout komt uit Hongaarse loofbossen die speciaal voor de productie zijn geplant. Robinia heeft een lichte tint die na verloop van tijd overgaat in een warme goudbruine kleur.

Voor het plaatwerk gebruiken wij twee materialen. Tricoja is een extreem duurzaam plaatmateriaal. Het is zelfs duurzamer dan eikenhout. En Okoumé is een triplex: het komt voornamelijk uit Gabon, waar de overheid de houtkap streng controleert.

Speeltoestellen die de fantasie van kinderen stimuleren

De speeltoestellen en speelplekken van Van Tasie worden speciaal ontworpen om de fantasie te stimuleren. We stellen de beleving centraal in onze speelplekken. Zo wordt het Hallohekje net zo makkelijk een kasteelmuur of een ophaalbrug. En op de Troonstronk ben je een koningin, of misschien wel een standbeeld. Benieuwd naar onze speeltoestellen? Bekijk hier het overzicht. Al onze speelplekken zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches