Belevingsgerichte speeltoestellen voor tuincentra

Heb je genoeg van ballenbakken en andere voor de hand liggende speeltoestellen? Bij Van Tasie weten we precies wat jij zoekt! Wij bedenken en leveren belevingsgerichte speelplekken van hout. Onze speeltoestellen worden speciaal ontworpen om de fantasie te stimuleren. Zo kunnen kinderen oneindig spelen in het Reishuis, de Wentelwiek of de Woonboom. We beschikken over een mooie collectie met fantasierijke speeltoestellen. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud en passen bovendien ideaal in tuincentra. Bijvoorbeeld in de buurt van de horecagelegenheid.

Achterwanden, ondergronden en accessoires 

Bij Van Tasie vinden we een geïsoleerd speeltoestel een gemiste kans. Het gaat ons om het gecombineerde effect. Speeltoestellen samen met achterwanden, ondergronden en accessoires zorgen voor een speelplek waarin totaalbeleving centraal staat. Heb je een Trektor, dan kun je bijvoorbeeld een achterwand kiezen van een weiland met grazende dieren of een achtergrond van een boerderij. En ook de ondergronden en accessoires kun je in hetzelfde thema kiezen, zoals een melkbus of strobaal. Deze achterwanden en accessoires zijn makkelijk te vervangen: zo creëer je in een handomdraai een speelruimte met een heel andere sfeer en beleving.

Houten speeltoestellen met verantwoorde materialen

Elk houten speeltoestel van Van Tasie wordt met de hand gemaakt. Dat doet een gerenommeerde speeltoestellenfabrikant in Twente voor ons. Zij weten hoe belangrijk wij duurzaamheid vinden. Ze hebben oog voor milieuvriendelijkheid en gebruiken verantwoorde materialen, zoals Robinia hout. Het spreekt voor zich dat wij enkel speeltoestellen leveren die gekeurd zijn en voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen.

Laat ons een speelplek in je ruimte fotoshoppen

Ben je benieuwd hoe je ruimte eruit zou zien met een speelplek van Van Tasie? Upload een foto van de plek waar het om gaat. Dan sturen wij je de foto terug met een van onze speelplekken erin gefotoshopt. Tip: voor het beste resultaat houd je de camera op 1 meter hoogte en zorg je er voor dat er niet te veel schaduw is.

We bedenken, ontwikkelen en plaatsen complete speelplekken voor de volgende branches